Breaking News

11 de maig 2015

JORNADA DE TREBALL ALS PATIS: CONSTRUÏM

Aquest cap de setmana s'ha treballat molt als patis, molt!


En base al projecte de patis del vinyet que es va consensuar entre l'escola, l'ampa i la comissió de patis, a partir de les moltes idees rebudes per part dels propis nens i de les famílies, aquest dissabte i diumenge s'ha posat fil a l'agulla a la feina, amb la realització dels treballs de manteniment de les estructures de fusta existents i la construcció de nous elements de fusta per als patis.

Les estructures que s'han construït aquest cap de setmana són part dels elements que s'ha pensat de col·locar als patis. Sempre tenint en compte que aquest és un espai compartit, cal destacar que a l'estiu caldrà endreçar els patis fins el curs següent. Hi ha més elements pensats i calculats, que amb el temps i amb la vostra col·laboració, podrem anar instal·lant per al gaudi dels nostres nens a les hores d'esbarjo, en properes jornades de treball.


De moment, que no és poc! aquest cap de setmana s'ha treballat en la construcció de dues cabanes de fusta per al pati del sorral. És possible que més endavant afegim algun accessori més a les cabanes, potser posant una passarel·la que les uneixi, però això dependrà també de l'ús que li donin els nens i la seva comoditat. Les cabanes estan pensades per ser mòbils i poder-les retirar a l'estiu.

Al pati dels petits també, s'ha construït una taula amb uns bancs, aprofitant unes soques tallades que hi havia, que realment és una preciositat. Aquesta estructura és fixa i pensem que té una gran utilitat i versatilitat.


Per al pati dels mòduls s'han construït quatre taules grans, una taula petita i deu bancs que, al ser de fusta i pel seu pes, tenen també gran versatilitat en el seu ús.

Al pati que tenim en ment, les taules i bancs tenen una col·locació força precisa dins l'espai, hi ha pensada una estructuració del pati per espais, però per a fer-ho caldrà que en un futur pròxim desplacem la caseta d'eines. Fins que no ho fem, cosa que serà difícil i per a la que caldrà un matí de feina pel cap baix, de moment ja tenim els elements mòbils del pati dels mòduls construïts.

El funcionament a partir d'ara del pati, amb les taules i bancs, i les necessitats dels infants, ens marcaran si són necessaris més elements d'aquest tipus, més tamborets, més bancs, etc...


També es va fer el treball de desmuntar, pintar i tornar a muntar la tanca de fusta de l'hort dels petits, a la terrassa de l'edifici de l'escola i també es va desmuntar l'antiga tanca que hi havia col·locada l'any passat al pati, per al seu posterior reaprofitament.


Per concloure la jornada de treball de diumenge es va oferir dinar per als pencaires que van preferir quedar-se a dinar a l'escola. 


Moltes, moltíssimes gràcies a tots els que us heu fet aquest fart de treballar! Als que heu construït, als que heu polit, als que heu pintat... realment, amb el sol que feia, la calor que heu passat i el munt d'hores que hi heu dedicat us mereixeu un monument! Sou molt gransI tot, tot, ha quedat maquíssim!!

1 comentari:

Gràcies per comentar