Breaking News

08 de febrer 2017

FASE COMARCAL TENNIS TAULA I ESCACS 2017


Aquest divendres a la tarda s’ha disputat la fase comarcal de tennis taula individual a la Sala Polivalent, i primera fase de classificació d’escacs.

Hi eren presents alumnes de les escoles Vall de Lord, ZER Solsonès, Arrels 1, Setelsis, Vinyet, SI Sant Llorenç de Morunys, Arrels 2 i I. Francesc Ribalta.






En tennis taula s’ha disputat la competició individual i hi ha hagut una molt bona participació, el Vinyet ha obtingut uns resultats excel·lents: el primer lloc en la categoria d’Alevins per part de l’Isaac Santos i el primer, segon i quart lloc en la categoria de Benjamins per part del Carles Sarri, l’Arnau Santacreu i l’Oriol Xandri respectivament.

Els escacs es disputen en dues jornades, en la jornada de divendres en la categoria d’alevins de moment el primer lloc és pel Bernat Carrera i el segon lloc per la Paula Santaeulària, i en benjamins el Nil Angrill ocupa la primera posició, la Laia Rodriguez la tercera i el Joan Cardona la quarta, esperem que la segona fase sigui tan o més bona pels nostres vinyetaires.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar