Breaking News

01 d’abril 2017

CAMP D'APRENENTATGE DE L'ALT BERGUEDÀ 2017

Us deixem un recull de totes les notícies i vídeos que ha anat publicant l'escola de l'estada d'aquest any al camp d'aprenentatge de l'Alt Berguedà. La gran aventura de tercer!!


Entre cançons, acudits i rialles hem arribat al mirador de Maçanés on ens esperaven l'Ester i el Roger, ells ens han explicat la llegenda del Pedraforca i el perquè de la seva forma curiosa. Hem pujat fins al refugi i allà hem dinat amb un preciós paisatge gaudint d'un sol radiant, i de postres una bona lluita de neu. El camí cap a Saldes ha estat peli mig del bosc seguint un petit recorregut que ens ha conduit fins al bus, el qual ens ha porta fins a la casa de colònies "la Sala". Allà hem descobert la casa on viurem durant els propers quatre dies: el menjador, les habitacions, la pista, el bosc... Dutxats i pentinats hem baixat a sopar compartint menjador amb infants d'una escola de Perpinyà i després de sopar.... el joc de nit del macarró! Tot i que el dia ha estat molt intens, ens han quedat forces per fer una mica de xerinola a les habitacions! Bona nit i fins demà!

VÍDEO DEL PRIMER DIA

Després d'un bon esmorzar hem agafat l'autobús per arribar al poble de Castellar de n'Hug. Tot i algunes panxes regirades respirar l'aire de la muntanya ens ha permès recuperar ràpidament les forces i les energies per la dura ascensió que ens esperava.

Tot passejant pel poble i descobrint-ne curiositats, hem agafat un corriol que ens ha portat fins a "La font dels torrents" on hem dinat, hem jugat i fins i tot hem pogut viure en directe la darrera metamorfosi d'un grill de bosc.

Tot seguit i agafant un estret camí hem arribat a la porta de la cova de la Tuta i ben equipats amb els cascs de protecció ens hem endinsat cap a l'interior de la muntanya.
Però les nostres aventures encara no havien acabat i acompanyats per les mestres hem anat a descobrir on neix el riu Llobregat.

I per acabar el dia.....
Sabeu qui ens ha vingut a visitar i ens ha fet un gran ensurt?
Doncs sí­! La nostra amiga la bruixa Lilit!

VÍDEO DEL SEGON DIA


El tercer dia al camp d'aprenentatge ha començat comprovant si la nostra amiga Lilit havia recollit l’escombra que vam anar a buscar pel bosc durant la nit. Després d'un bon esmorzar per carregar piles hem anat fins el riu Llobregat on, calçats amb unes enormes botes, hem recollit macroinvertebrats i hem estudiat algunes de les característiques del riu i la seva ribera.

Després d'un bon dinar hem après que el riu està en un estat excel·lent fent de científics amb lupes binoculars i el nostre quadern d'observació. Per la tarda hem pogut gaudir d'una estona de temps lliure que hem aprofitat per jugar, descansar, conèixer nens d'altres llocs i el més important de tot: preparar-nos per la discoteca.

VÍDEO DEL TERCER DIA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar