Breaking News

05 de juny 2017

FESTA DE FINAL DE CURS 2017 (I): COMIAT DE SISÈ

Dins la Festa de Final de Curs de dissabte passat, que va estar plena d'activitats i emocions, vam acomiadar els nostres companys de sisè, la Promoció 2008-2017, que ja han acabat el seu pas pel Vinyet i enfilen cap a secundària amb la motxilla carregada de records i bons desitjos de part de tota la comunitat vinyetaire.


Dissabte al vespre, havent sopat i celebrat el 10è aniversari de l'escola, es va fer pujar tots els alumnes de sisè a l'escenari per a acomiadar-los com calia. Els mestres de Grans van adreçar unes paraules a tots i cadascun dels nostres sisens i ells per la seva part van fer uns parlaments per boca de cinc representants. Se'ls va fer entrega d'un record de l'escola i d'una orla feta per les famílies en un acte on tots teníem les emocions a flor de pell i llàgrimes que s'escapaven... dels que se n'anaven i dels que es quedaven.

Els alumnes de cinquè i alguns de 1r d'Eso van fer-los el passadís d'honor del Pas Endavant amb les torxes enceses, i després, tots vam poder gaudir del recull de fotos preparat per pares de sisè del seu pas de P3 a Sisè per l'Escola El Vinyet.

Nou anys de la seva vida que els deixen una empremta inesborrable i de la que volem que en tinguin el millor record. 

Aquí teniu el recull de fotos de la Promoció 2008-2017 del Vinyet!! 
(podeu veure-ho en qualitat HD 1080p)

En breu, un altre post amb el recull de les fotos del Photocall i resum de la Festa!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar