Breaking News

06 de febrer 2014

LA CALAIXERA: UNA ALTRA INICIATIVA DE FAMÍLIES DE L'ESCOLA

Avui us presentem La Calaixera, una altra iniciativa que sorgeix de les famílies de l'escola!
Hi ha ganes de fer cosetes..., i això és molt, molt important!


Què és La Calaixera?

La Calaixera sorgeix de la iniciativa voluntària d'un grup de mares amb ganes d'embrancar-se en aquest projecte, i agafar la responsabilitat de planificar, organitzar i dur a terme tallers gratuïts per a les famílies, periòdicament, els dissabtes al matí. La intenció és dinamitzar els tallers en família, amb un projecte que vol ser integrador, inclusiu, obert i participatiu. 

En anys anteriors ja s'havien realitzat tallers, i amb molt d'èxit, com La farina agermana o el Taller de llana, que eren organitzats directament per la Junta de l'AMPA. 

Ara, La Calaixera s'ofereix a col·laborar amb la junta, gestionant un calendari de tallers, de manera altruista i voluntària, que ens doni l'oportunitat de realitzar més trobades en família. 

Totes les activitats pensades van dirigides als infants i a les seves famílies, i la idea és que puguin ser atractives per a la majoria, per a que les famílies s'animin a participar i marxin amb ganes que es programi el pròxim taller.

Fins ara La Calaixera ha organitzat el taller de Calendari d'Advent i el taller de Garlandes de Nadal, totes dues activitats amb força èxit de participació, i ara us convida a participar al taller programat pel dissabte 15 de febrer. Hi ha penjada una graella al taulell d'anuncis de l'AMPA, per apuntar-vos.

Animeu-vos a participar i apunteu-vos a la graella!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar