Breaking News

SERVEI D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Extraescolars Curs 2016-2017

HORARI

Les activitats es realitzaran al migdia de 12:30 a 13:30 o a la tarda de les 16:30 a les 17:30 hores. (Excepte piscina que és fa de 17 a 18h).

En les activitats exteriors, en cas de pluja, s’organitzarà igualment alguna activitat a cobert.

Totes les activitats començaran el mes d’octubre i finalitzaran el mes de maig (excepte piscina que comença el setembre)

MONITORATGE I SEGUIMENT 

Les activitats estan programades i dirigides per monitors qualificats per realitzar cada activitat, per les activitats esportives s’han contractat empreses externes que tenen monitors amb la formació adequada. 

Es farà un seguiment de cada activitat de tal manera que es pugui corregir qualsevol incidència que pugui ocórrer o proposar millores durant el curs.

PREU 

El preu mensual serà de 15€, excepte Escacs i Multiesportiva que valdran 12€/mes i Petits lectors que valdrà 17€/mes (s’han ajustat els preus al cost que suposen les activitats). 

Es cobrarà a cada mes a l‘avançada, mitjançant un càrrec en el compte bancari.

Piscina s’encarrega directament Espaigua de marcar el preu i fer el cobrament mensual.


CONTINGUTS DE LES ACTIVITATS

· CLUB DE PETITS LECTORS DEL VINYET

- Monitora responsable: Marta Domingo 
- S’ofereix pels grups: P3, P4, P5
- Lloc: Biblioteca de l’escola

Setmanalment els més petits tindran la possibilitat d’endinsar-se en el món màgic dels contes i la narració oral. Gaudirem amb les diferents lectures, acompanyades en ocasions, de música o de taller del conte, fomentant així la seva imaginació i creativitat. 

· ENJOY ENGLISH

- Responsable: Maria Claret
- S’ofereix pels grups: P3, P4, P5.
- Lloc: aula de l’escola

Gaudim i practiquem la llengua anglesa a través d’històries, cançons, jocs, activitats i tot allò que ens pugui ser engrescador. Per als petits potser serà una primera presa de contacte amb aquesta llengua, pels altres pot ser una manera de fiançar aquelles nocions bàsiques que ja tenen: ENJOY ENGLISH?

· ESCACS

- Responsable: Joan Figueres (mestre català d’escacs) 
- S’ofereix pels grups: 1er, 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è.
- Lloc: biblioteca de l’escola

Aquesta activitat té com a finalitat principal que els alumnes adquireixin una base sòlida sobre fonaments, tàctica, estratègia i tècnica, en les tres fases diferenciades d'una partida: obertura, mig joc i finals. Al començament de la classe es fa una estona de teoria amb un taulell mural i després els nens juguen petits campionats supervisats pel monitor per tal de comentar jugades, corregir errors i avaluar el seu progrés.

· CIRC I TEATRE

- Responsable: Espaigua
- S’ofereix pels grups: P3, P4 i P5
- Lloc: Espaigua

Activitat per experimentar a partir de la música diferents maneres d’expressar, moure’ns i crear. Fent malabars, acrobàcies, tallers de maquillatge, dansa...

· ZUMBA

- Responsable: Espaigua
- S’ofereix pels grups: 1er, 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è.
- Lloc: Espaigua

Classe de ball on els nens i nenes tenen l’oportunitat de mantenir-se actius i ballar a ritme de músiques del moment. Ens ajuda a desenvolupar un estil de vida saludable a partir d’una activitat divertida, ballant una multitud d’estils: hip-hop, salsa, soul, merengue...

· MULTIAVENTURA

- Responsable: Espaigua
- S’ofereix pels grups: 3er, 4rt, 5è i 6è.
- Lloc: carrer i rocòdrom

Activitat per viure una aventura diària. Es combinarà el running, la bicicleta i l’orientació, i un cop al mes s’anirà a fer escalada al rocòdrom (aquest dia caldrà anar a buscar els nens al pavelló)

· MULTIESPORTIVA

- Responsable: Gesport
- S’ofereix pels grups: 3er, 4rt, 5è i 6è.
- Lloc: pista 2

Activitat esportiva per practicar esports d’equip o parella: futbol, bàsquet, hoquei, tenis, handbol, ...

· TENNIS TAULA

- Responsable: Gesport
- S’ofereix pels grups: 3er, 4rt, 5è i 6è.
- Lloc: bibloteca escola

Activitat esportiva per iniciar-se i perfeccionar en la practica del tennis taula.

· MÚSICA

- Responsable: l’Àtic
- S’ofereix pels grups: P3, P4 i P5.
- Lloc: biblioteca escola

Activitat per iniciar-se i apropar-se la música als més petits de la nostra escola, conèixer els diferents instruments i el seu so i potenciar a través de les cançons i les danses aspectes com la memòria, coordinació i afinació, treballar la pulsació musical a través de la percussió i potenciar la part artística dels infants així com millorar la seva autonomia, autoconeixement, interacció i imaginació.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar